Avokat per biznesin tuaj

Pse është e nevojshme të keni një avokat per biznesin tuaj apo zyrë konsulence për çështje gjyqësore kontraktuale të biznesit:

Padia zhvillohet kur palët kanë një mosmarrëveshje që nuk mund të zgjidhet pa shkuar në Gjykatë. Çështjet gjyqësore nuk janë një fushë ligjore për të cilën mund të mësoni gjatë fluturimit ose aksidentit; kërkon arsim rigoroz dhe përvojë për të qenë i suksesshëm. Avokat per biznesin tuaj

Avokatet tane përfaqësojnë klientë në mosmarrëveshjet midis kompanive dhe individëve në lidhje me përgjegjësinë për dëmet që rrjedhin nga aktet e pretenduara të gabuara, të tilla si shkelja e kontratës, paraqitja e gabuar sipas kontrates se punes apo kodit te etikes , ndërhyrja në marrëdhëniet kontraktuale ose pretendimet e tjera që dalin nga transaksionet tregtare (mos likjdim fature )

Padite ne nje shoqeri tregetare përfshijne:

Çështjet gjyqësore të palëve me një kontratë mes tyre, proces gjyqësor në lidhje me shkeljen e pronësisë intelektuale. (Markë tregtare, patentë, të drejta të autorit). Proces gjyqësor në lidhje me kërkesat kundër kompanive të sigurimeve, proces gjyqësor kundër klientëve/shitësve, dhe më shumë.

“Duke punuar me disa firma juridike në qytet, mund të them me besim se puna me Metaj Consulting ka qenë ndërveprimi më pak i dhimbshëm dhe më i qetë në vite. Të përballueshme, kompetente dhe FITUES. Ne përfunduam në një pasdite të vetme atë që firmat e tjera duan më shumë se një javë për të arritur. Ne mund ta rekomandojmë Metaj Consulting mjaftueshëm, dhe do të jemi një klient afatgjatë në të ardhmen! ” –  Klient i Legal Metaj Consulting

Keni nevojë për një avokat gjyqësor të biznesit tuaj?

Nëse është kështu, është e rëndësishme që të jeni të vetëdijshëm për përfitimet që një avokat gjyqësor i biznesit ose nje zyrë konsulence mund të sjellë në kompaninë tuaj. Një zyrë konsulence ose nje avokat  do t’ju ndihmojë me çdo çështje ose mosmarrëveshje që mund të lindë në marrëdhëniet tuaja të biznesit. Avokati gjithashtu mund të veprojë si këshilltar dhe të japë këshilla se si të parandaloni shfaqjen e problemeve `të ardhshme. Asnjëherë nuk duhet të lidhni një kontratë pa u konsultuar me një avokat me përvojë në çështjet gjyqësore të biznesit !

Share në rrjete sociale:

[Sassy_Social_Share]

Mirësevini

Jemi të gatshëm t’ju përgjigjemi për ç’do pyetje që mund të keni.
Mund të na shkruani në email ose
telefononi në 069 232 3185