Konsulencë financiare

  • Përfaqësim dhe ndjekje problematikash në Zyrat Rajonale Tatimore apo në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve.
  • Strukturim Biznesesh.
  • Konsulencë për Start-Up.
  • Regjistrime në QKB.
  • Strukturim dhe Konsulencë Financiare. (Biznese dhe OJF).

Share në rrjete sociale:

[Sassy_Social_Share]

Mirësevini

Jemi të gatshëm t’ju përgjigjemi për ç’do pyetje që mund të keni.
Mund të na shkruani në email ose
telefononi në 069 232 3185