Kush jemi ne?

Zyra jonë e konsulencës  ligjore është themeluar në vitin 2018 nga avokatë dhe ekspertë të fushave të ndryshme të konsulencës.Zyra jonë përbehet nga stafi i saj dinamik dhe ekspert, pa kompromentuar rregullat profesionale dhe parimet e etikes në asnjë mënyrë.

I sigurojm klientëve  informacion të përditësuar  të besueshëm dhe  të bazuar në besimin reciprok , në mënyrën më të shpejtë, më të kualifikuar dhe të synuar.

Jemi  një zyrë ligjore dhe avokatie që veprojmë  në Republiken e Shqiperisë  me  seli ne Tiranë  .

Avokatët e Legal Metaj Consulting  merren me raste dhe çështje në shumë degë të ligjit dhe është përqendruar dhe specializuar në disa fusha kryesore të së drejtës ligjore dhe tregetare.

Mirësevini

Jemi të gatshëm t’ju përgjigjemi për ç’do pyetje që mund të keni.
Mund të na shkruani në email ose
telefononi në 069 232 3185