E drejta shteterore

Modeli i shërbimit të Studios trajton problemet e ndryshme të biznesit me një qasje ndërdisiplinore falë aftësive të ndryshme të larta të fituara nga profesionistët e saj.

Qasja ndërdisiplinore i mundëson Studios ndërveprimin midis aftësive të ndryshme dhe një oferte të shërbimit të kualitetit të lartë e cila rezulton nga një eksperiencë e konsoliduar e punës në grup.

Studio Ligjore garanton mbështetjen maksimale të klientëve në aspektin e ligjit tregtar. Kompanitë asistohen që nga krijimi, me vëmendje të veçantë në menaxhimin e marrëdhënieve ndërmjet anëtarëve (hartimi i marrëveshjeve), në përgatitjen dhe menaxhimin e mbledhjeve, në zgjedhjen e modelit më të mirë të administrimit të kompanive. Studioja kryen konsulencë dhe due diligence për krijimin e kompanive, shkrirjes, shitjeve dhe blerjeve, joint venture (bashkim i pëkohshëm) dhe aleancave strategjike të tregut, kontratat e shitjes etj.

Share në rrjete sociale:

[Sassy_Social_Share]

Mirësevini

Jemi të gatshëm t’ju përgjigjemi për ç’do pyetje që mund të keni.
Mund të na shkruani në email ose
telefononi në 069 232 3185